25 D’ABRIL TANCATS PER REFORMA EDUCATIVA

Imagen

Sempre hem reclamat que l’educació és cosa de tots, és a dir de la societat i concretament de la Comunitat Educativa: personal docent i no docent, alumnes i famílies.

El Govern autònom ja aplica la política educativa dissenyada a la criticada LOMCE. Improvisa amb el decret de trilingüisme, atemptant contra els drets laborals del professorat. A més, ni el professorat ni els alumnes estan ara en condicions d’iniciar un ensenyament en anglès en àrees específiques de coneixement. Sembla que aposten per incrementar el fracàs escolar. Coarten la llibertat d’opinió dels professors. Segueixen sense tenir en compte els suggeriments de la comunitat educativa. La seva màxima preocupació és tan sols fer valer la seva autoritat amb la Llei de Símbols. L’educació pública i de qualitat se’n ressentirà.

Com molts de vosaltres ja sabeu, hi ha convocada una tancada general als centres educatius el proper 25 d’abril, a fi de reivindicar l’educació que els alumnes es mereixen i trobar-nos tota la Comunitat Educativa del nostre centre: alumnes, professors, pares i personal no docent, per tal d’expressar-nos, informar-nos i fer sentir la nostra veu.

És per això que l’APIMA, conjuntament amb el professorat i l’alumnat del centre, ha organitzat una Assemblea amb els següents objectius:

  • Consolidar el treball de la Comunitat Educativa que es va iniciar el 28N.
  • Fer un acte reivindicatiu amb la participació de tota la comunitat educativa del nostre centre, contra les retallades, les reformes autonòmiques que es preparen i la LOMCE.
  • Unir forces amb les comunitats educatives de les illes i amb les de les altres comunitats autònomes de la resta de l’Estat.

Programa

19:00 h – Benvinguda

19:00 h – Assemblea de la Comunitat Educativa

21:00 h – Sopar

22:00 h – Activitats

24:00 h – Final activitats

SOPAR – Us proposam que cada família dugui un plat dolç i/o salat, que basti pels que són “i un poquet més” (si cada un duu plat i cobert reutilitzable molt millor)

Què hi ha més important que el futur del nostres fills?

Participa-hi!