28N. Tancat per reformes, obert per educació

Com ja deveu saber, la Plataforma Crida , amb el suport de COAPA ha fet una cridada a les APIMAs per fer una tancada als centres per protestar contra les retallades que s’estan fent en l’educació i contra les propostes polítiques que no fan sinó posar més traves a l’educació. Els centres de la zona nord s’han organitzar per participar-hi i s’han convocat assemblees i altres activitats  al centre. Està previst fer una concentració a les 19,30 a s’Escorxador, on es llegirà un manifest i es farà una mica de renou.

Degut a la impossibilitat dels membres de la junta de l’apima  del IES Llompart per participar en aquest acte, no s’ha organitzat cap activitat, però fem una cridada a les famílies que doneu suport a aquestes reivindicacions per a què assistiu a l’acte de s’Escorxador amb la camiseta verda, que és l’emblema de la nostra lluita per una educació de qualitat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad