Accions de suport a la vaga

Hola a tothom,

Aquest dilluns va ser un goig tenir la oportunitat d’escoltar la opinió de tanta gent, pares i mares, que amb una mescla de preocupació, ganes, comprensió i desig de lluitar , va assistir a la reunió.

No tornarem a repetir el què es va dir però en forma de resum, les principals propostes de suport a la vaga dels docents i de lluita per a la retirada del TIL vàren ser:

1- cartes: individuals i conjunta de l’apima. La proposta de carta de l’apima, a la que podeu ajudar a construir/corregir hi podeu accedir clicant aqui: proposta carta apima. Pel que fa les cartes individuals (que trobareu a les pag web de FAPA i de la Plataforma crida) , com que entenem que és difícil i engorrós que tothom hi pugui anar, proposam que les poseu a la bústia de l’apima i dilluns o dimarts de la setmana que vé podriem dur totes les que tenguem de cop. Si són moltes pot colapsar un poc el registre de Conselleria, però en certa manera, també es tracta d’això.

2- fer aportacions a la caixa de resistència. La informació de com i on fer-ho la trobareu a la pag web de l’assemblea de docents.

3- recollida de signatures

4- hi ha una iniciativa que han fet alguns centres de Mallorca que consisteix en repartir-se els dies de vaga (3 a la setmana, per exemple) i els dos altres dies, qui fa vaga són els alumnes (i per tant, el centre queda completament buid). Això permet cobrar dos dies a la setmana als docents. Podeu aportar les vostres idees al respecte!!! Per la nostra part, ho podem plantejar al comité de vaga del professorat a veure què troba.

5- organitzar alguna moguda conjunta amb el professorat i l’alumnat. Alguna protesta o algún acte reivindicatiu. Aquesta proposta necessita de voluntaris que ho puguin organitzar.

6- anar de verd per tot!

Per estar un poc al tant de les convocatòries que es van fent, vos aconsellam entrar dins els facebooks i pag web/blogs de la Plataforma Crida i FAPA Mallorca.

ÀNIMS! JUNTS PODEM FER MOLTA FORÇA!