Actes de l’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DE SOCIS DE L’APIMA

El passat dimecres  dia 30 de novembre 2011 a les 20:00h va tenir lloc a la Sala d’actes de l’Institut l’Assemblea extraordinària de socis de l’APIMA pel curs 2011-12, que aqui resumim a forma d’acta. 

Actualment, i tan sols un any després de la seva constitució, l’APIMA compta amb 194 socis i un pressupost de 1966 euros. Durant el curs passat es vàren poder fer algunes activitats per tal de donar-li un poc més de difusió i empenta a la participació de les famílies. Així, es va fer aquest blog, al qual vos hi podeu subscriure per estar més informats i participar aportant les vostres idees, consells, recursos, notícies, avisos, etc. (això es pot fer enviant un correu amb el texte que voleu publicar a apimaiesjmllompart@gmail.com).

Però a part del blog es varen fer un seguit de xerrades, tant al mateix IES com al Madina Mayurqa, sobre diversos temes d’interés pels pares i mares: relacions familiars i comunicació amb adolescents, xarxes socials, sexualitat, prevenció de drogues, alimentació i hàbits saludables i TDAH i dificultats d’aprenentatge  (totes elles del Pla de Formació de Famílies que va desenvolupar COAPA i l’Institut de Ciències de l’Educació). Pel curs 2011-12 i en vista que ja no es fa més aquest Pla de Formació per a Famílies, estam oberts a les vostres aportacions tant sobre xerrades, tallers, etc. que vos interessaria rebre o fer (també podeu fer les vostres aportacions al mail de l’apima).

Renovació de càrrecs de la Junta Directiva de l’apima: L’actual junta està en funcions desitjant que surti una nova junta. Esperam que hi hagi candidatures per a la junta. Els que estiguin interessats en formar part de la junta, que enviin un correu a apimaiesjmllompart@gmail.com o què ho posi a la bústia de l’APIMA. En vista de què a l’Assemblea gral. no hi va haver candidatures explícites, s’ha acordat que en qualsevol moment qualsevol soci de l’apima pot manifestar el seu desig de formar-ne part de la junta, o en tot cas, oferir el seu ajut per a la realització de les tasques quotidianes de l’apima, que no són moltes (tresoreria, reunions amb direcció…).

 Finalment, a l’assemblea es varen fer algunes aportacions per a tractar al proper Consell Escolar. Una d’elles és sol·licitar a la direcció que es millori l’organització de la matrícula el mes de setembre. S’han comentat els inconvenients que hi va haver enguany, que varen ocasionar tant una saturació de la feina de secretaria com retrassos importants i inconvenients a l’hora de donar cita per atendre les famílies. Una de les aportacions que es fa és organitzar la matrícula de setembre tal i com es fa durant el mes de juny, que pareix que va funcionar bastant bé.

Un altre dels temes que s’aporta al proper Consell Escolar és la demanda de com està la situació de l’absentisme (o baixa no cuberta ni reclamada) del professorat, que és especialment greu en el cas de 2n de Batxillerat.

En qualsevol cas i per a qui n’estigui interessat, trobareu l’acta a la pàgina d’Actes d’aquest mateix blog