Activitat extraescolar de teatre pel curs 2012-13

Encara hi ha places disponibles al taller de teatre que organitza l’APIMA. L’activitat està oberta a tot l’alumnat, professorat i famílies del centre i té varis objectius:

–         Iniciar els joves al món del teatre

–         Afavorir la creativitat dels joves del centre a través del treball coordinat de tots els àmbits de les arts escèniques (interpretació, llengua, escenografia, música, dansa, etc.)

–         Afavorir el treball en equip i el companyerisme de l’alumnat totes les etapes educatives de l’institut, oferint un espai d’interacció entre l’alumnat de diverses etapes.

El taller estarà dirigida pel professor Carles Pujols (Director i Professor de teatre de l’Àrea Musical del Teatre Principal de Palma i de l’Auditori d’Alcúdia) tendrà lloc els dimecres de 13h a 15h a l’aula d’educació física (encara per confirmar) i s’iniciarà el dimecres 10 d’octubre de 2012.

El cost de l’activitat és, pel socis de l’apima de l’IES JM Llompart 20€/mes i pels no socis, 30€/mes.  El num d’inscrits mínim per a que es realitzi l’activitat és de 10 persones i un màxim de 15.

Els interessats, enviau un email abans d’octubre al mail: apimaiesjmllompart@gmail.com amb el vostre nom i cognoms, email de contacte i curs. Indiqueu també si sou socis de l’APIMA o no.tivitat: 10 persones. Màxim 15 persones.