Benvinguts al nou curs 2015-16 de l’APIMA del Llompart

BENVOLGUTS PARES I MARES

Iniciam un nou curs amb moltes ganes a l’apima de l’IES Josep Maria Llompart  i vos animam a participar-hi. Volem fer, entre tots, un institut dinàmic, participatiu i motivador.

Si voleu formar-hi part, podeu emplenar el full d’ingrés al num de compte següent c/c.- 2100-0364-96-0200183980 de La Caixa i tornar el resguard dins el sobre de matrícula. Si preferiu, podeu enviar-ho escanejat al correu electrònic és: apimaiesjmllompart@gmail.com.

Vos pregam que indiqueu el vostre email on voleu rebre la informació de les activitats i notícies de l’apima.

Teniu també un blog de l’apima al que vos podeu subscriure i participar amb les vostres idees, suggerències, informacions i el què volgueu: blogapimaiesjmllompart.wordpress.com

La quota per família i per any és de 10€

És important que poseu les dades de l’alumne (nom i curs) en el full d’ingrés i recordau de posar el resguard dins el sobre de matrícula.

L’apima en aquest curs proposa una sèrie d’activitats extraescolars per als al.lots i al.lotes que hi vulguin participar. També gestiona les taquilles. Si voleu apuntar-vos a alguna de les activitats i/o al servei de taquilla, per favor, marcau les caselles del full següent i tornau a introduir-lo al full de matrícula. Vos recordam que el preu de les taquilles i de l’activitat d’anglès és de 15 euros pels socis d’apima i 20 euros pels No socis.

Enguany alguns dels membres de la junta directiva mos n’anam (perquè els nostres fills ja fan 2n de batxiller o perquè han canviat de centre) així que necessitam pares i mares ilusionats que ens ajudin a continuar aquesta associació. Animau-vos!

BON ESTIU A TOTHOM!