Buida l’escola! Vaga de famílies i alumnes

 

Com alguns de vosaltres sabeu, hi ha una proposta que alguns centres estan posant en marxa que es diu “buida l’escola”. Consisteix en què, per tal d’ajudar als docents en vaga, les famílies fan dos dies de vaga NO duguent els seus fills a classe. D’aquesta manera les aules romanen buides com a acte de protesta, però els professors no han de perdre (al menys) 2 dies de sou a la setmana. Trobareu més info a BUIDA L’ESCOLA.

Que les famílies facin “vaga” (un concepte un poc estrany per aquest cas) no vol dir necessàriament que els nins es quedin a casa tots sols sense fer res, sinó que pares, mares, fills participin activament fent alguna activitat reivindicativa. O al menys, això és el què jo entenc per fer “vaga”.

Així doncs, l’apima vos vol proposar que les famílies i els al.lots i al.lotes més grans (batxillerat, per exemple) facem vaga els dos darrers dies de la setmana. Com? no duent els fills a l’escola aquests dos dies, acudint, qui pugui, vestit de verd a penjar pancartes a la part exterior del centre o llaços verds…. o de la forma que vos sembli més adient.

Sobretot, participant a la manifestació de diumenge que ve (29 de setembre a les 18h a Plaça d’Espanya) vestits de verd. Esperem que sigui un èxit i què el Govern se n’adoni del disbarat que vol imposar a la força.

Esperam les vostres idees sobre aquesta proposta, que les podeu exposar aqui o al facebook.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad