Eleccions dels membres de la Junta directiva de l’APIMA

Benvolguts pares i mares socis de l’apima,
A partir de demà dia 8 d’octubre de 2013 s’obre un periode de presentació de candidatures per ser membres de la Junta directiva de l’apima del Llompart. urna Els càrrecs són: president, vicepresident, secretari, tresorer i vocals (d’aquests darrers n’hi pot haver més de 5).

VULL PRESENTAR LA MEVA CANDIDATURA. COM HO PUC FER?  Si estau interessats i voleu participar en la presa de decisions i organització de l’apima, podeu o bé presentar-vos col.lectivament, amb una candidatura de junta completa o individualment manifestant el desig de formar part de la junta amb algun càrrec. Podeu enviar les vostres candidatures a l’apima per email, a la bústia de l’apima o bé fer-les públiques a través de facebook.

Dia 28 d’octubre es tancarà aquest periode de presentació de candidatures i es faran públiques totes les que s’hi hagin presentat.

Les votacions tendran lloc a l’ASSEMBLEA GRAL. de dia 31 d’octubre (dijous) a les 20h. a la Sala d’actes, a la qual vos convocam . També es pot deixar el vot en un sobre tancat dins la bústia de l’APIMA, a partir de dia 28 d’octubre, data en què es faran públiques les candidatures.

ANIMAU-VOS A PARTICIPAR!