FIT-Salut Palma 2016

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma organitza la FIT-Salut Palma 2016, Fira del Fitnes, la Salut i l’Esport, que tindrà lloc al parc de la Mar els dies 24 i 25 de setembre de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 20.30 h..

La FIT-Salut Palma 2016 és un esdeveniment gratuït i obert a la ciutadania, amb un programa ampli i variat, dirigit a tots els ciutadans, independentment de la seva edat, la capacitat o la condició física, amb el principal objectiu de promoure i apropar l’activitat física, el fitnes i els hàbits saludables a tothom.

Els assistents podran conèixer i practicar diverses activitats noves i d’altres de ja conegudes i consolidades, així com conèixer les noves tendències del fitnes, la salut i l’esport. El programa comptarà amb un ampli ventall d’activitats esportives, tallers i exhibicions.

La Fira preveu de manera especial tres esdeveniments solidaris dins la seva programació:

 

  • El dissabte vespre, de 20 a 24 h, tindrà lloc a la zona 4 el Zumbathon Solidari Màxima Sportdance Session, on es recolliran aliments no peribles a benefici de l’àrea d’inclusió social de Creu Roja. Aquest esdeveniment extraordinari comptarà amb les actuacions de Joan de Son Rapinya, Isaac León, Melquiades, Martta, Juan Real i instructors de zumba certificats de l’illa.
  • El diumenge, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc a la zona de l’Escullera la cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística” organitzada per la Fundació Respiralia.
  • La Marxa solidària Nordic Walking Creu Roja tindrà lloc a la zona 4, de 18 a 20 h, amb dues propostes: una ruta de 750 m i una altra de 4 km. S’hi pot participar amb bastons o sense. Els participants hi poden fer aportacions voluntàries o material escolar a benefici de Creu Roja.

 

La Fit Salut 2016 comptarà, entre d’altres novetats, amb:

  • Una zona foodtruck a la zona 4, amb caravanes de menjar i beguda variada, sota l’agradable palmerar del parc.
  • Una gran festa infantil a la zona 3, diumenge, de 18 a 20.30 h.
  •  I OPEN Halterofília, que tindrà lloc a la zona 4 dissabte, de 16.30 a 20.30 h.
  • una passarel·la flotant de 36 metres, que comunicarà ambdós costats del parc.
  • I si el vent ho permet, enguany comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5, dissabte 24 de 19 a 20.30 h.

 

Tota la proposta d’activitats que integra el programa de FIT-Salut Palma 2016 és possible gràcies a la participació i el suport de totes les entitats patrocinadores, col·laboradors, centres de fitnes, empreses del sector de la salut, associacions, clubs, federacions, voluntariat esportiu de Palma i treballadors que participen aquest cap de setmana a la fira.

 

Més informació al Web www.imepalma.es

Fit Salut 2016

Plànol

Horaris