LLEGIM EN FAMÍLIA

llegim en familia

La FAPA ha engegat un interessant projecte anomenat LLEGIM EN FAMÍLIA al qual ens hem adherit .

La lectura és imprescindible per a l’èxit escolar

Es tracta de llegir com a exemple. Sabem què un dels principals problemes de què els nostres fills no tenguin un bon rendiment escolar és perquè no entenen el què llegeixen. Això s’apren llegint, llegint i llegint, però… sabem com ajudar-los a casa? i nosaltres, pares i mares, llegim a casa? Si a casa hi ha un ambient lector, si ens veuen llegir, si som una família lectora ajudarem a que els nostres fills siguin lectors.

És veritat que a infantil i primària és més bò de fer: contar contes als nins, anar a la biblioteca amb ells, regalar-los llibres….però a secundària també hi ha moltes coses a fer. Aqui teniu unes quantes llegimenfamilia_receptes que proposa el projecte, però n’hi ha moltes d’altres. Cal posar en marxa la imaginació i descobrir de quina manera podem estirar als nostres fills i filles a ser uns bons lectors.

Aquest projecte proposa tota una sèrie d’activitats i facilita recursos per a poder-les dur a terme. Des de conferències i xerrades fins a concursos de lectura, cafè-lectura, clubs de lectura… el què volguem. Però no és una proposta tancada, podeu enviar-mos les vostres suggerències d’activitats i nosaltres les passarem a la FAPA per mirar de trobar els recursos.

És molt important comptar amb la vostra opinió i suggerències per fer que aquest projecte sigui una iniciativa engrescadora i motivadora per nosaltres i els nostres fills. Ho podeu fer al nostre email (apimaiesjmllompart@gmail.com) o com a resposta al blog.

LLEGIM!!!