Més idees per seguir endavant amb la lluita!

Hi ha hagut algunes propostes més d’ençà de la reunió de dilluns. Aqui les teniu, a veure què en trobau:

1- posar les cartes dirigides a Conselleria a la bústia de l’APIMA. Els divendres alguns pares aniran a dur-les totes a Conselleria (així es facilita la feina a aquelles famílies que no hi poden anar perquè fan feina i a l’hora, “emprenyam” un poc amb un bon “totxo” de fulls per registrar. Tothom que hi pugui anar que hi vagi amb la camiseta verda.

2- Tal i com s’està fent a altres centres, s’ha plantejat la iniciativa de què els professorat fagi vaga de dilluns a dimecres i dijous i divendres sigui l’alumnat (i les famílies perquè consentirien en què no hi anassen) qui faria la vaga. D’aquesta manera s’alleuja la situació dels docents, que no cobren, i a l’hora, es manté la reivindicació deixant els centres buids.

3-Un pare ha proposat fer un cartell d’agraïment als mestres i penjar-ho a les reixes de l’institut. Tothom qui vulgui participar en aquesta idea, que es posi en contacte amb nosaltres per email o per facebook.

Seguim oberts a noves idees!! i recordau que demà hi ha una concentració a la UIB (12,30h) i s’ha convocat una concentració el darrer diumenge de setembre.

Ànims!