Qui som? ¿Quienes somos?

A l’APIMA som un grup de pares, mares i tutors interessats en millorar l’experiència dels nostres fills i filles al IES i, per això, hem decidit participar com un element importantissim de la Comunitat Educativa al centre. Compartim experiències, activitats, inquietuds sobre l’educació dels nostres fills i sobre el funcionament del IES en tots els aspectes. Entenem que, com a part de la Comunitat Educativa, el centre el fem entre tots i volem ser també una part activa que ajudi a aconseguir la millor educació possible pels nostres fills i filles aixì com dur a terme el nostre paper de control de la qualitat a la gestió.

El nostre email de contacte és apimaiesjmllompart@gmail.com  sempre obert a les vostres aportacions i a la vostra col·laboració.

Els membres de la junta directiva som:

President : Carlos LLuch

Vicepresidenta: Inés Pons

Secretari: Teresa Ruíz de Lobera

Tresorera: Maria del Mar Calleja

Vocals: Cristina Conti, M. Dolors Guerola, Irene Martín, Elena Romera, Carme Estarellas

Representant de l’Apima al Consell Escolar: Carlos Lluch

La APIMA es un grupo de padres, madres y tutores interesados al mejorar la experiencia de nuestros hijos e hijas en el IES y, por eso, hemos decidido participar como un elemento importantisimo de la Comunidad Educativa en el centro. Compartimos experiencias, actividades, inquietudes sobre la educación de nuestr@s hij@s y sobre el funcionamiento del IES en todos los aspectos. Entendemos que, como parte de la Comunidad Educativa, el centro lo hacemos entre todos y queremos ser también una parte activa que ayude a conseguir la mejor educación posible por nuestros hijos e hijas asó como a llevar a cabo nuestro papel de control de la calidad en la gestión.

Nuestro email de contacto es apimaiesjmllompart@gmail.com  siempre abierto a vuestras aportaciones y a vuestra colaboración.

Los miembros de la junta directiva somos:

Presidente : Carlos LLuch

Vicepresidenta: Inés Pons

Secretaria: Teresa Ruíz de Lobera

Tesorera: Maria del Mar Calleja

Vocales: Cristina Conti, M. Dolors Guerola, Irene Martín, Elena Romera, Carme Estarellas

Representante de la Apima en el Consell Escolar: Carlos Lluch