Renovació dels membres del Consell Escolar

Eleccions Consellers Escolars 2012Enguany toca la renovació dels representats de pares i mares al Consell Escolar.

L’apima del IES LLompart té una representant (M.Antònia Gomila) elegida per la Junta Directiva, però hi ha dos representants més dels pares/mares, que tots aquests han de triar per votació.

Aqui teniu el Calendari 2012 on s’especifiquen les dates clau. Les principals són: Dia 31 d’octubre es publicarà el cens definitiu i teniu fins dia 6 de novembre per presentar les vostres candidatures (per escrit)

Les eleccions per triar pares/mares representants serà dia 29 de novembre.

Recordau que és molt important que vos hi presenteu per tal de fer sentir la nostra veu al Consell Escolar.

Per què és important participar-hi? Què es fa als Consells Escolars? El Consell Escolar és el principal òrgan de gestió del Centre, on es pot fer sentir la veu de tota la Comunitat Educativa (famílies, alumnat, professorat, personal de servei, administració). És allà on s’aproven els programes i projectes que posarà en marxa el centre i és allà on tots podem fer propostes i aportacions per millorar les condicions en les què els nostres fills han de ser educats. En aquests moments, en què la situació de l’educació és crítica, a causa de les retallades i les reformes que es proposen en el sistema educatiu, la nostra veu és més important que mai.

ANIMAU-VOS A PRESENTAR LES VOSTRES CANDIDATURES!!!