Vaga indefinida de professorat

Abans de tot, i demanant disculpes per aquest cridaner títol, l’apima del IES JM LLompart vos dona la benvinguda al nou curs, que promet ser mogudet!

Com bé sabeu, està convocada una vaga indefinida de professorat. La Federació d’associacions de pares i mares d’alumnes, la FAPA, i la plataforma de l’embut (CRIDA) donen suport a la vaga, entenent que és molt absolutament necessari actuar de forma conjunta davant el conjunt de despropòsits i manca de respecte que aquest Govern ha mostrat per l’educació i per la comunitat educativa.

Per tal de facilitar més informació a les famílies sobre la vaga i els seus motius, així com conèixer les vostres opinions i suggerències, vos convocam a tots a una reunió informativa dilluns dia 16 de setembre a les 20,00h a la sala d’actes.

 

Així i tot, podeu consultar la pag web de FAPA, COAPA i plataforma CRIDA que trobareu clicant a l’apartat de famílies de la pag web del Institut per tal de conèixer un poc millor les motivacions que han duit a la vaga al professorat i per què pensam que és necessari donar-li suport.

Vos esperam a tots!